Huisbeurs Green Trading Zundert en voorjaarsbeurs GrootGroenPlus

In januari nemen wij deel aan Green Trading Zundert en de voorjaarsbeurs van GrootGroenPlus.


Green Trading Zundert

Van maandag 14 januari tot en met vrijdag 1 februari 2019 nemen wij weer deel aan Green Trading Zundert, een huisbeurs in samenwerking met 8 andere Zundertse collega-kwekers. Green Trading Zundert bestaat uit een groep kwekers die op eigen locatie hun aanbod presenteren. Zo krijgt u in korte tijd een duidelijk beeld van het bedrijf en haar producten aan het begin van het handelsseizoen.

Naast de grote diversiteit van bedrijven zorgt ook het bijzonder groot assortiment van producten, gekweekt in hoge kwaliteit en op duurzame wijze, dat het extra interessant wordt om een dagje rond te rijden in Zundert.

U bent deze weken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze huisbeurs.

Meer informatie? http://greentradingzundert.nl/


GrootGroenPlus

Op 16 en 17 januari 2019 organiseert GrootGroenPlus voor de tweede maal een voorjaarsbeurs. Ook wij nemen deel aan deze beurs. U kunt ons vinden bij de stand van Green Trading Zundert. De beurs is te bezoeken van 9.00 uur tot 17.00 uur op het CLTV-terrein, Molenstraat 155 te Zundert.

Meer informatie? https://grootgroenplus.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *