Boomkwekerijen Louis van den Broek, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de teelt van een breed assortiment coniferen en heesters in de volle grond en in pot. Het bedrijf omvat ruim 25 ha volle grond en ruim 1 ha pottenveld. Hierdoor kunnen wij u dan ook voorzien van grote partijen planten, van uniforme kwaliteit.

Assortiment

In ons assortiment vind u een groot aantal Cedrus, Chamaecyparis, Cupressocyparis leylandii, Juniperus, Taxus, Thuja, Abies en Picea, Pinus, Buxus, Prunus lauroceracus en Ilex soorten. Wij verwijzen u graag door naar ons assortiment om het complete assortiment te bekijken dat wij u kunnen leveren.

Door samenwerking met onze collega kwekers kunnen wij u ook bos- en haagplantsoen, rhododendrons, ericaceae leveren. Wij voorzien u graag van een zo breed mogelijk aanbod planten zodat u tijd en moeite kan besparen door uw planten op een plaats te bestellen.

Kluit en pot

Onze planten worden geleverd met kluit of potgedrukt. Tevens kunnen wij op uw verzoek vollegronds planten oppotten en op onze kwekerij (in tunnels) laten doorwortelen en/of overwinteren. Wij kunnen u hierdoor het gehele jaar door potplanten verkopen met de “body” van een vollegronds plant.

Logistieke voordelen

Om u als klant nog verder te ontzorgen, maken wij voor kleine partijen gebruik van de Treerun en leveren franco HUB (=cltv Zundert). Met Treerun worden bij een groot aantal kwekers in onze regio (kleine) partijen opgehaald en op de centrale HUB, per klant gegroepeerd en verdeeld. U of uw transporteur kan onze planten en partijen die u bij collega’s in de regio hebt bijgekocht, daar centraal afhalen, zodat u enorme tijd en kostenbesparing heeft.
Meer informatie? http://www.treerun.nl/

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze kwekerij. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

© Copyright 2018 - Boomkwekerij Louis van den Broek