Boomkwekerijen Louis van den Broek, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de teelt van een breed assortiment coniferen en heesters in de volle grond en in pot. Het bedrijf omvat ruim 25 ha volle grond, ruim 1 ha pottenveld en een kleine ½ ha glas. Hierdoor kunnen wij u dan ook voorzien van behoorlijk grote partijen, van uniforme kwaliteit.

In ons assortiment vind u een groot aantal Cedrus, Chamaecyparis, Cupressocyparis leylandii, Juniperus, Taxus, Thuja, Abies en Picea, Pinus, Buxus, Prunus lauroceracus en Ilex soorten. Dit alles van klein tot groot.

Wij leveren de planten met kluit of potgedrukt en op uw verzoek kunnen wij onze vollegronds planten met potgrond voor u oppotten en eventueel op onze kwekerij (in tunnels) laten doorwortelen en/of overwinteren, waardoor u het gehele jaar door, potplanten kunt verkopen met de “body” van een vollegronds plant.

Door nauwe samenwerking met een aantal collega kwekers kunnen wij u ook bos- en haagplantsoen, diverse heesters, rhododendrons, ericaceae en overige coniferen leveren, zowel in pot als volle grond. U hoeft hier dus niet zelf naar op zoek.

Om u als klant nog verder te ontzorgen, maken wij voor kleine partijen gebruik van de Treerun en leveren franco HUB (=cltv Zundert). Met Treerun worden bij een groot aantal kwekers in de regio (kleine) partijen opgehhaald en op de centrale HUB, per klant gegroepeerd en verdeeld U of uw transporteur kan onze planten en partijen die u bij collega’s in de regio hebt bijgekocht, dan daar centraal afhalen, zodat u enorme tijd en kostenbesparing hebt.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze kwekerij.